Φαγγρι
στη λαδόκολλα
από τον Ηλία Μαμαλάκη
ΕΛΛΑΔΑ
4 ΜΕΡΙΔΕΣ 90 ΛΕΠΤΑ
Τροπος μαγειρεματος
Όπως είναι το ψάρι με τα λέπια και τα εντόσθια το τυλίγετε σε πολλές λαδόκολλες και τέλος σε ένα στρατσόχαρτο.
Το ψήνετε υπομονετικά 1& 1/2 ώρα στο φούρνο. Το ανοίγετε, είναι ζουμερό και νόστιμο. Ξεχωρίζετε τα φιλέτα, τα τοποθετείτε σε μια βαθιά πιατέλα και ρίχνετε μπόλικο λαδολέμονο και ψιλοκομμένο μαϊντανό. Βράζετε τις πατάτες με τη φλούδα και τις ξεφλουδίζετε. Ρίχνετε μπόλικο λαδολέμονο, αλατοπιπερώνετε και μοιράζετε στα πιάτα.
Υλικα
1500 γραμ. φαγγρί
Λαδολέμονο
Ψιλοκομμένο μαϊντανό
Πατάτες
Αλάτι, πιπέρι